• Menu

X-One Challenge

Win een jaar lang gratis tennisballen van Tecnifibre!

Een jaar lang gratis tennisballen van Tecnifibre winnen? Het kan deze week tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy!

Elke dag slaat de winnaar van de hoofdpartij van het avondprogramma een gesigneerde bal de tribunes in. Degene die de bal vangt, wint twee tickets voor de finale op zondag 14 februari. Bovendien maakt diegene ook kans op een jaar lang gratis tennisballen van Tecnifibre. Dat komt neer op een doos met 35 blikken met X-one ballen. De X-one is de officiële bal van het ABN AMRO Tennis Tournament.

De tickets voor de finale dienen door de winnaars zelf te worden opgehaald bij de stand van Tecnifibre in Ahoy Plaza, bij de ingang van Shops & Bites.

Op zondag vindt tussen de finale van het dubbeltoernooi en de finale van het enkelspel een speciale stunt plaats. De 5 winnaars (maandag tot en met vrijdag) moeten achter de baseline, één voor één, 15 seconden rondjes draaien om een blik met ballen. Daarna moeten zij een goede service uitvoeren. Lukt dat, dan wint de speler een jaar lang gratis tennisballen!

 

Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2022 Ahoy - www.ahoy.nl