WWTT bij je thuis

 

Zo brachten we het wheelchair toernooi naar de slaapkamer van Casey
 

Dat de tribunes van Rotterdam Ahoy dit jaar leeg moeten blijven, is natuurlijk behoorlijk balen. Ook voor tennisfan Casey. De gedreven jonge rolstoeltennisser staat dankzij de Esther Vergeer Foundation zelf regelmatig op de baan en wil ook graag de top bereiken. We verrasten hem thuis met een sympathieke actie: als Casey niet naar het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament kan komen, komt het toernooi wel naar Casey!

 

Surprise!

Als de bel gaat, denkt Casey dat hij alleen wordt meegenomen voor een potje tennis met presentator Jamie Trenité. Ondertussen verbouwt het klusteam zijn kamer tot een miniversie van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament. De perfecte setting om het event vanuit huis te beleven!

 

ABN AMRO & Esther Vergeer Foundation

'WWTT bij je thuis’ is een actie van ABN AMRO en de Esther Vergeer Foundation. De bank is al 48 edities hoofdsponsor van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Omdat we het belangrijk vinden dat valide en invalide sporters dezelfde kansen krijgen, hebben we in 2009 ook het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament opgericht. Dat wordt dit jaar gespeeld van 4 t/m 7 maart.

 

Het is uniek in de wereld dat het rolstoeltennis volledig geïntegreerd is met een regulier ATP-toernooi. Daar zijn we dan ook ontzettend trots op. Toernooidirecteur Esther Vergeer heeft een helder doel: meer aandacht blijven vragen voor de paralympische sport. Die missie steunt ABN AMRO volop, daarom zijn we partner van de Esther Vergeer Foundation. Deze stichting laat kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking, onder wie Casey, kennismaken met sport.

Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl