Voorwaarden

Tickets:
Het is verboden voor tickethouders of toeschouwers om continu data te verzamelen, verspreiden, verzenden, publiceren of vrij te geven van het terrein van het toernooi. Dit geldt voor elke wedstrijd waarbij scores of gerelateerde statistische gegevens vrij komen (vanaf het begin tot het einde van een wedstrijd voor commerciële doeleinden of voor de gokindustrie) Bovendien is het verboden om te filmen, fotograferen, streamen, publiceren, maar ook om binnen de toernooi locatie geproduceerde geluidsopnamen, foto’s, videobeelden, films, en andere audiovisuele inhoud, of het gaat om live of uitgestelde uitzending, mits betaling of gratis, voor het publiek (of voor derden die deze inhoud voor het publiek beschikbaar maken) beschikbaar te maken, tenzij dit wordt toegestaan in het Accreditatiebeleid van het toernooi. Het voortdurende gebruik van laptops of andere draagbare elektronische apparaten binnen de grenzen (toeschouwers gebied) van het toernooi is verboden. De uitzondering op deze bepaling is goed geaccrediteerde media, toernooi leveranciers en toernooi personeel wanneer het wordt gebruikt bij de uitvoering van hun taken.

Credentialing office: 
Het is verboden voor accreditatiehouders om continu data te verzamelen, te verspreiden, verzenden, publiceren of vrij te maken van het terrein van het toernooi. Dit geldt voor elke wedstrijd waarbij scores of gerelateerde statistische gegevens vrij komen (vanaf het begin tot het einde van een wedstrijd voor commerciële doeleinden of voor de gokindustrie). Het voortdurende gebruik van laptops of andere draagbare elektronische apparaten binnen de grenzen (toeschouwer gebied) van het toernooi is verboden. De uitzondering op deze bepaling is goed geaccrediteerde media, toernooi leveranciers en toernooi personeel wanneer het wordt gebruikt bij de uitvoering van hun taken.

Media Room: 
Het is niet toegestaan voor personen van de media om data te verspreiden, verzenden, publiceren of vrij te maken van het terrein van het toernooi. Dit geldt voor elke live wedstrijd waarbij scores of gerelateerde live-statistische gegevens tot en met 30 seconden nadat de actie zich daadwerkelijk voordoet, of actie die leidt tot een dergelijke live score-update (bijvoorbeeld een punt dat wordt gescoord), en dat dergelijk gebruik uitsluitend voor berichtgeving en redactionele gebruik is. Het voortdurende gebruik van laptops of andere draagbare elektronische apparaten binnen de grenzen (toeschouwer gebied) van het toernooi is verboden. De uitzondering op deze bepaling is goed geaccrediteerde media, toernooi leveranciers en toernooi personeel wanneer het wordt gebruikt bij de uitvoering van hun taken.

Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl