• Menu

talententraining

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en is het jouw droom om tennisprof te worden? Grijp dan nu je kans en laat jouw tennistalent zien op het ABN AMRO World Tennis Tournament 2016. 
 
Op vrijdag 12 februari organiseert ABN AMRO een speciale talententraining. Oud-prof en finalist bij ons toernooi Raemon Sluiter geeft samen met tennistrainers van Laurense & Groeneveld Tennis Academy een talententraining waar je jouw tennistalent verder kunt ontwikkelen. Bovendien zijn Richard Krajicek en Esther Vergeer aanwezig voor extra tips & tricks. Daarnaast organiseren we een speciale kleedkamersessie waarbij je tips krijgt om te leven als echte tennisprof.
 
Programma vrijdag 12 februari:
16.00 uur / ontvangst in Ahoy Rotterdam
16.30 - 18.00 uur / talententraining op en naast de baan
18.00 uur / einde programma
 
Het is niet meer mogelijk om aan te melden. Alle aanmeldingen krijgen voor 5 februari bericht.
 
Als Partner van de Toekomst zet ABN AMRO zich graag in voor talenten die iets willen bereiken, door ze een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent. Deze talententraining is daar een mooi voorbeeld van. Ook het talentenprogramma met Richard Krajicek en Esther Vergeer als mentoren van de grootste tennistalenten van Nederland past hier binnen.
 
 
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2022 Ahoy - www.ahoy.nl