• Menu

Topkwaliteit on en off court

17 januari 2019
Topkwaliteit on en off court

Vier sterrenchefs pakken dit jaar opnieuw uit met de succesvolle Chefs Table tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Voor zowel de lunch als het diner neemt iedere chef één van de vier gangen voor zijn rekening. Een unieke ervaring in een bijzondere setting.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat al jarenlang bekend om de unieke hospitality- en netwerkmogelijkheden. Met Fred Mustert (restaurant Fred), Erik van Loo (Parkheuvel) en Jos Grootscholten (Restaurant Perceel), samen goed voor 6 Michelinsterren, heeft Mario Ridder (Restaurant Joelia) een bijzonder 4-gangen menu samengesteld:

Voorgerecht Jos: Dorade / gele biet / passievrucht / oregano
Tussengerecht Fred: Turbot /saucisse de boeuf wagyu/morille
Hoofdgerecht Mario: Lalande kip / salade zeewier / bataat / oosterse lak / vinaigrette / buikspek
Nagerecht Erik: Peer: Doyenne du comice / Vanille / Caramel / Witte chocolade / Kaneel serehijs

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Dat we naast negen top-20 tennissterren ook zes Michelinsterren op het toernooi verwelkomen is natuurlijk uniek. Het is mooi dat we onze bezoekers op alle fronten topkwaliteit kunnen serveren."

 



Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2019 Ahoy - www.ahoy.nl
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER