• Menu

Stan Wawrinka naar 45e ABN AMRO World Tennis Tournament

01 December 2017
Stan Wawrinka naar 45e ABN AMRO World Tennis Tournament

STAN WAWRINKA NAAR 45E ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT

Stan Wawrinka heeft bevestigd dat hij deel zal nemen aan het 45e ABN AMRO World Tennis Tournament. De winnaar van het toernooi in 2015, keert begin 2018 na afwezigheid terug tijdens de Australian Open. Na Grigor Dimitrov en Alexander Zverev is Wawrinka de derde top-10 speler die in Rotterdam in actie al komen. Het toernooi vindt plaats van 12 tot en met 18 februari in Rotterdam Ahoy.

Ondanks een afwezigheid van enkele maanden als gevolg van een knieblessure staat de Zwitser nog altijd in de mondiale top-10. In Geneve kondigde hij vandaag aan weer hersteld te zijn van zijn operatie en maakte hij zijn planning bekend voor het nieuwe seizoen. Na de Australian Open zal hij afreizen naar Rotterdam voor het ABN AMRO World Tennis Tournament.


Toernooidirecteur Richard Krajicek: "We zijn heel blij dat ook Stan Wawrinka in 2018 naar het ABN AMRO World Tennis Tournament komt. Het is een fantastische speler die natuurlijk als winnaar van 2015 goed bij ons uit de voeten kan. Na zijn afwezigheid zijn we er van overtuigd dat hij fitter en sterker terug zal keren in februari.

Meervoudig Grand Slam winnaar
Stan Wawrinka heeft in zijn carrière al 16 single-titels veroverd. De meest aansprekende zijn de Australian Open (2014), Roland Garros (2015) en de US Open (2016). In 2015 was hij de sterkste in Rotterdam Ahoy, toen hij in de finale Tomas Berdych versloeg.Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2022 Ahoy - www.ahoy.nl