• Menu

ABN AMRO Supermatch gaat van start

25 Januari 2018
ABN AMRO Supermatch gaat van start

Niet alleen wereldtoppers geven van 12 t/m 18 februari acte de présence in Rotterdam, tennistalenten die dromen van het centre court van Ahoy maken ook dit jaar kans om deel te nemen aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. Komend jaar biedt het toernooi twee clubkampioenen de mogelijkheid om gezamenlijk deel te nemen aan het dubbelspeltoernooi. De strijd om het centre court van Rotterdam Ahoy start aankomend weekend, wanneer 128 clubkampioenen het tegen elkaar opnemen in Rotterdam.

De Supermatch is onderdeel van de samenwerking tussen het ABN AMRO World Tennis Tournament, Rotterdam Ahoy en ABN AMRO. Komend jaar maakt voor de zesde keer een amateurtennisser kans op een plek in Rotterdam Ahoy. Anders dan voorgaande jaren worden er in 2018 twee clubkampioenen geselecteerd, die als gelegenheidsduo deelnemen aan het dubbelspeltoernooi. De eerste horde voor de ingeschreven clubkampioenen vindt  op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari a.s. plaats bij s.v. Victoria in Rotterdam.

De wedstrijden starten a.s. vrijdag om 18.00 uur, zaterdag om 8.30 uur en zondag om 9.00 uur. De vier winnaars spelen op zaterdag 10 februari de twee finales tijdens het kwalificatietoernooi in Rotterdam Ahoy. De twee winnaars komen vervolgens van 12 t/m 18 februari in actie in het dubbelspeltoernooi. Zij worden hierbij begeleid door Jacco Eltingh namens de KNLBT.

Meer informatie, zoals de loting en het speelschema, is te vinden op de website www.abnamrowtt.nl/supermatchTerug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2022 Ahoy - www.ahoy.nl