• Menu

Zevende zege op rij voor Martin Klizan

15 Februari 2017
Zevende zege op rij voor Martin Klizan

De zegereeks van Martin Klizan tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament blijft maar voortduren. De Slowaakse titelverdediger boekte zijn zevende overwinning op rij na de winst op de Duitster Philipp Kohlschreiber: 6-7 (5), 6-4, 6-1.

Van enig krachtsverschil was in de eerste twee sets nagenoeg geen sprake. De openingsset kende geen break, waardoor een tiebreak de beslissing moest brengen. Kohlschreiber was in die game net iets scherper. In deel twee had Klizan aan één break voldoende voor de setwinst. De linkshandige speler was in de derde set oppermachtig. Klizan kreeg vorig jaar in Rotterdam de bijnaam 'The Comeback Kid’, want hij overleefde in twee partijen de nodige matchpoints. Klizan (27) ontmoet in de kwartfinales de winnaar van het duel Tomas Berdych-Richard Gasquet. De Fransman Gasquet bereikte de tweede ronde na de zege op Viktor Troicki.

De tweede kwartfinalist tijdens de 44e editie van Nederlands grootste tennistoernooi is de Franse qualifier Pierre-Hugues Herbert, die de Rus Evgeny Donsky versloeg: 6-2, 7-6 (4).Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2022 Ahoy - www.ahoy.nl