• Menu

Robin Haase en Glenn Smits buigen voor servicekanonnen

14 Februari 2017
Robin Haase en Glenn Smits buigen voor servicekanonnen

Robin Haase en Glenn Smits, die met een wildcard in het dubbelspel van het ABN AMRO World Tennis Tournament mochten aantreden, wisten vooraf dat het een loodzware opgave zou worden tegen het gelegenheidsduo Tomas Berdych/Rohan Bopanna. Het voorgevoel klopte, want de Nederlanders werden na 43 minuten met tweemaal 6-2 aan de kant gezet.

Robin Haase was tevreden over zijn dubbelpartner, die afgelopen zaterdag de Supermatch won als de beste clubkampioenen van Nederland. "Glenn heeft het goed gedaan, maar die jongens slaan zo hard. Wij hebben geprobeerd hun spel te ontregelen, maar dat lukte gewoon niet.”

Glenn Smits, de clubkampioen van het Ridderkerkse RLTC,  had een goed gevoel over zijn optreden, want in 2015 verloor hij met Jesse Huta Galung kansloos in de eerste ronde. "Deze jongens maakten gewoon geen fouten. Zij serveerden heel scherp en dan is het heel moeilijk. Robin was heel positief en heeft mij erg geholpen. Als ik dit niveau wil bereiken, moet ik nog wel de nodige uurtjes gaan trainen.”Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2022 Ahoy - www.ahoy.nl