Richard Krajicek nog minimaal drie jaar toernooidirecteur ABN AMRO World Tennis Tournament

20 December 2016
Richard Krajicek nog minimaal drie jaar toernooidirecteur ABN AMRO World Tennis Tournament

Richard Krajicek is ook de komende drie jaar als toernooidirecteur verbonden aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. De komende tijd zal hij deze functie combineren met het coachen van Milos Raonic.  De 44e editie van het toernooi vindt plaats van 13 tot en met 19 februari 2017 in Rotterdam Ahoy.

Ideale combinatie
Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat Richard Krajicek coach wordt van Milos Raonic. De toernooidirecteur over deze combinatie: "Deze twee banen zijn voor mij een ideale combinatie. Ik liep al even rond met de ambitie om te gaan coachen en om dan aan de slag te kunnen met een topspeler als Milos Raonic is natuurlijk een mooie kans. Dat Rotterdam Ahoy daarnaast het vertrouwen uitspreekt om de komende jaren met me door te willen maakt het compleet. Ik heb al eerder gezegd dat dit, na zelf spelen, de mooiste baan in tennis is."

Zekerheid voor de toekomst
Jolanda Jansen, directeur Rotterdam Ahoy: "De werkzaamheden zijn wat ons betreft heel goed te combineren. Sterker nog, we denken dat het een voordeel is dat Richard veel op de ATP World Tour aanwezig is. Het zal het ABN AMRO World Tennis Tournament ten goede komen. Vandaar dat we hem graag tot en met 2019 aan het toernooi willen verbinden. We zijn er van overtuigd dat we hiermee weer een uitstekende basis voor de verdere ontwikkeling van het toernooi creƫren."Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl