• Menu

Pierre-Hugues Herbert verrast vriend en vijand in Rotterdam

18 Februari 2017
Pierre-Hugues Herbert verrast vriend en vijand in Rotterdam

Het wordt een drukke zaterdagavond voor Pierre-Hugues Herbert, want de Fransman staat zowel in het enkel- als in het dubbelspel in de halve finale van de 44e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Herbert rekende in de kwartfinales af met de als tweede geplaatste Dominic Thiem: 6-4, 7-6 (3).

"Dit is allemaal heel bijzonder,” vertelde qualifier Herbert. "Twee weken geleden zocht ik nog naar mijn vorm en nu win ik in zo’n groot toernooi als Rotterdam vijf partijen op rij. Daar zit wel de kwalificaties bij. Dit is écht een geweldig indoortoernooi met een groot centre court en zes trainingsbanen. Dat komt je nergens tegen.”

Het kan dus verkeren voor Herbert, die zich een week geleden in Rotterdam meldde voor de kwalificaties. Een week later staat hij in twee halve finales. Het wordt zaterdag om 19.30 uur de eerste ontmoeting tussen de als derde geplaatste Belg David Goffin en Pierre-Hugues Herbert, die na zijn single op het centre court zal terugkeren voor zijn dubbelspel met Nicolas Mahut tegen het duo Ivan Dodig/Marcel Granollers.

Bekijk het volledige programma hierTerug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2022 Ahoy - www.ahoy.nl