Gezocht: ballenkids voor het ABN AMRO World Tennis Tournament 2017

30 September 2016
Gezocht: ballenkids voor het ABN AMRO World Tennis Tournament 2017

Onze toernooidirecteur Richard Krajicek begon ooit als ballenjongen in Rotterdam Ahoy. Hij omschrijft dit nog altijd als een onvergetelijke ervaring. Op het centre court van Ahoy Rotterdam de bal rapen die een van de tennistoppers zojuist in het net heeft geslagen of de bal precies goed aangooien voor een ace. Een droom voor alle jonge tennisfans. Bij het aankomende ABN AMRO World Tennis Tournament gaan ABN AMRO en Rotterdam Ahoy die droom uit laten komen!

We zijn op zoek naar sportieve kinderen in de leeftijdscategorie 12 t/m 14 jaar die het talent en de ambitie hebben om ballenjongen of -meisje te worden. Ben jij helemaal gek van tennis en lijkt het je fantastisch om tussen alle tennistoppers op het centre court van Rotterdam Ahoy te staan? Meld je dan nu aan en maak kans om ballenjongen- of meisje te worden bij het ABN AMRO World Tennis Tournament.

In aanloop naar het ABN AMRO World Tennis Tournament 2017 organiseren we twee selectiedagen tijdens het NK Tennis in het Topsportcentrum Rotterdam. Hier worden de ballenkinderen voor het ABN AMRO World Tennis Tournament geselecteerd. Voor beide dagen worden 100 kinderen uitgenodigd waaruit de beste ballenkinderen worden gekozen. Je bent natuurlijk niet zomaar ballenjongen- of meisje. Je hebt daarvoor voldoende enthousiasme, balgevoel en spelinzicht nodig. Door middel van een aantal oefeningen kun je ons laten zien wat je in huis hebt!

Ga naar www.abnamrowtt.nl/ballenkids om aan te melden.Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl