Djokovic-beul Istomin en Gulbis in actie op tweede dag kwalificaties

11 Februari 2017
Djokovic-beul Istomin en Gulbis in actie op tweede dag kwalificaties

Zondag worden de vier plekken voor het hoofdtoernooi vergeven. Onder anderen de Let Ernests Gulbis, Denis Istomin en Jan-Lennard Struff zijn nog in de race voor plaatsing.

Gulbis was twee jaar terug nog de nummer tien van de wereld, maar door een blessure is hij afgezakt op de wereldranglijst. Hij speelde zaterdag in Rotterdam zijn eerste wedstrijd van 2017. Vandaag is de Rus Evgeny Donskoy zijn tegenstander.

Australian Open

Istomin hoefde zaterdag nog niet in actie te komen; zijn tegenstander - de Griek Stefanos Tsitsipas - ontving een wildcard voor het hoofdtoernooi. De Oezbeek, die Aljaz Bedene treft, liet zich onlangs zien aan de wereld door op de Australian Open te stunten met een zege op Novak Djokovic.

Struff voert de plaatsingslijst aan in de kwalificaties. De Duitser maakte indruk met een snelle zege op Albert Montanes. Vandaag stuit Struff op zijn landgenoot Tobias Kamke of de Roemeen Marius Copil.

Ook de Nederlands kampioen Botic van de Zandschulp maakt nog kans op een plek in het hoofdtoernooi. Pierre-Hugues Herbert uit Frankrijk is zijn opponent.

Bekijk het volledige programma hier.

 Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl