Clubkampioenen maken kans op Supermatch op 44e ABN AMRO World Tennis Tournament

30 Augustus 2016
Clubkampioenen maken kans op Supermatch op 44e ABN AMRO World Tennis Tournament

Van 13 t/m 19 februari 2017 vindt de 44e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats in Rotterdam Ahoy. Voor de beste clubkampioen van Nederland heeft toernooidirecteur Richard Krajicek een wildcard beschikbaar om samen met een Nederlandse tennistopper deel te nemen aan het dubbelspeltoernooi in de zogenaamde Supermatch op het centre court van Ahoy.

De Supermatch is onderdeel van het Partner van de Toekomst programma van ABN AMRO. In 2015 en 2016 mocht de beste clubkampioen van Nederland samen met Jesse Huta Galung deelnemen aan het dubbelspeltoernooi van het ABN AMRO World Tennis Tournament. In de eerste editie stond Rotterdammer Glenn Smits op het centre court van Ahoy. Smits speelde zijn Supermatch tegen Nestor Zimonjic & Aisam-Ul-Hag Qureshi (6-1 6-3). En vorig jaar kreeg Bart van den Berg samen met Huta Galung het publiek in Rotterdam Ahoy op de banken, maar waren zij niet opgewassen tegen het als tweede geplaatste duo Marcelo Melo & Ivan Dodig: 2-6, 5-7. Voor zowel Smits als Van den Berg kwam een droom uit. Niet alleen namen zij deel aan het dubbelspel, ook fungeerden Glenn en Bart de hele week in Ahoy als trainingspartner van vele wereldtoppers.  

De eerste horde voor clubkampioenen om deelname aan het 44e ABN AMRO World Tennis Tournament af te dwingen moet worden genomen in januari 2017 in Rotterdam; 128 clubkampioenen uit het hele land komen dan in actie. Na dit weekend blijven 8 winnaars over die op vrijdag 10 februari de kwartfinales spelen. De halve finales en finale vinden plaats op zaterdag 11 februari in Rotterdam Ahoy.

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijvenTerug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl