ABN AMRO en Rotterdam Ahoy verlengen opnieuw samenwerking ABN AMRO WTT

12 Januari 2017
ABN AMRO en Rotterdam Ahoy verlengen opnieuw samenwerking ABN AMRO WTT

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy hebben vandaag het sponsorcontract van het ABN AMRO World Tennis Tournament voor twee jaar verlengd. Hierdoor zal ABN AMRO ook in 2018 en 2019 als titelsponsor betrokken zijn bij het toernooi. Sinds de start van het toernooi in 1974 is de bank als hoofdsponsor betrokken bij het toernooi. De relatie tussen ABN AMRO en Rotterdam Ahoy is  daarmee het langstlopende sponsorship binnen de ATP World Tour.

Rotterdam Ahoy organiseert het ABN AMRO World Tennis Tournament dit jaar voor de 44e keer, van 13 februari tot en met 19 februari. Het toernooi is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de best bezochte indoor herentennistoernooien van de wereld. Het evenement heeft de ATP 500 status waarmee het tot de 25 belangrijkste tennistoernooien ter wereld behoort. Dit jaar nemen 5 spelers uit de top 10 van de wereld deel, onder wie Rafael Nadal en Stanislas Wawrinka.

Ernst Boekhorst, Manager Brand, Sponsoring & Foundation ABN AMRO: "Vanaf de start van het toernooi in 1974 zijn wij betrokken en we zijn er daarom bijzonder trots op dat we tot en met 2019 verbonden blijven aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. De unieke samenwerking heeft zowel de bank als Rotterdam Ahoy veel gebracht. Voor ons is het een belangrijk platform om klanten te kunnen ontvangen. Bovendien is het geweldig om jonge aanstormende tennistalenten steeds vaker een podium te kunnen bieden op het toernooi."

Jolanda Jansen, Directeur Rotterdam Ahoy: "We zijn verheugd om weer langer met elkaar door te kunnen werken aan dit prachtige evenement. ABN AMRO en Rotterdam Ahoy zijn echt twee op elkaar ingespeelde teams, die jaarlijks het toernooi naar een hoger niveau proberen te brengen. De visie die onze voorgangers hadden waar het gaat om sport, entertainment, hospitality en partnership, blijkt gelukkig nog altijd van grote waarde." 

Richard Krajicek, toernooidirecteur ABN AMRO World Tennis Tournament: "De lange verbintenis tussen ABN AMRO en het toernooi is natuurlijk prachtig voor de sport in het algemeen, en tennis in het bijzonder. Het toont de unieke waarde die sport en bedrijfsleven elkaar te bieden hebben, ook op de lange termijn. Ik ben trots dat ik een steentje bij kan dragen aan de verlenging van dit partnership."

Ook het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament, dat gelijktijdig met het toernooi wordt gehouden, wordt eveneens tot en met 2019 voortgezet. Onder toernooidirecteur Esther Vergeer is dit toernooi de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste waarde. Steevast komt de wereldtop van het rolstoeltennis naar Rotterdam Ahoy.

Alle informatie over het toernooi is te vinden op: www.abnamrowtt.nl Een filmpje met cijfers over het WTT is hier te vinden.

 

120117 Persbericht verlenging sponsorcontract WTTTerug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl