Van den Berg en Huta Galung krijgen publiek op de banken

10 Februari 2016
Van den Berg en Huta Galung krijgen publiek op de banken

Bart van den Berg en Jesse Huta Galung kregen het publiek in Rotterdam Ahoy op de banken, maar zij waren in de eerste ronde van het dubbelspel tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament niet opgewassen tegen het als tweede geplaatste duo Marcelo Melo/Ivan Dodig: 2-6, 5-7.

Bart van den Berg – winnaar van de Supermatch – en Jesse Huta Galung verrasten vriend en vijand in de tweede set. Het was voor de toeschouwers zelfs de aanleiding om de wave door Ahoy te laten gaan.  “Ik ben blij dat ik met dit hoge niveau mee kon komen,” glunderde Van den Berg (22), die vrijdag gewoon weer in de collegebanken van de Rotterdamse Universiteit zit. “Ik stond voor het eerst op zo’n groot podium en was genieten vanaf het eerste moment.”

Marcelo Melo, de nummer één op de wereldranglijst in het dubbelspel, was verrast over de tegenstand: “Jesse kende ik goed uit het circuit, maar het werd onverwachts een moeilijke partij. Die Bart speelde verrassend goed, maar wij hebben de focus op ons eigen spel gehouden.”

 

 Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl