Huta Galung, Van Rijthoven en Griekspoor in kwalificatie

06 Februari 2016
Huta Galung, Van Rijthoven en Griekspoor in kwalificatie

In het weekend voorafgaand aan het ABN AMRO World Tennis Tournament komen zestien spelers in actie tijdens het kwalificatietoernooi. Zij strijden om vier plekken in het hoofdtoernooi. Op de lijst met spelers die zich hebben ingeschreven prijken enkele bekende namen. Drie Nederlanders, Jesse Huta Galung, Tim van Rijthoven en Tallon Griekspoor hebben van Richard Krajicek een wildcard ontvangen.

Hoogt geplaatste speler is Andrey Kuznetsov, de nummer 52 van de wereld. Met Stece Darcis en Kimmer Coppejans hebben ook onze zuiderburen een sterke afvaardiging.
 

De 8 geplaatste spelers met hun plaats op de ATP Rankings:

Andrey Kuznetsov

52

Nicolas Mahut

54

Sergiy Stakhovsky

66

Ernests Gulbis

82

Evgeny Donskoy

84

Ivan Dodig

86

Lucas Pouille

89

Steve Darcis

106

Bekijk hier het speelschema van zaterdag 6 februari.

Het overzicht van het toernooi is hier te bekijken.

Het kwalificatietoernooi is dus zeer de moeite waard om te bezoeken. Kaarten voor het kwalificatietoernooi zijn op de dag zelf te koop voor 10 euro, uitsluitend aan de Kassa van Rotterdam Ahoy. Voor kaarten voor de andere dagen verwijzen wij naar http://www.abnamrowtt.nl/tickets-en-bezoek/kaartverkoop.

Deze lijst wordt aangevuld met drie wildcards, die toernooidirecteur Richard Krajicek heeft toegekend aan de Nederlanders Tim van Rijthoven, Jesse Huta Galung en Tallon Griekspoor. De talentvolle Van Rijthoven maakt deel uit van het Partner van de Toekomst programma van ABN AMRO, Huta Galung neemt opnieuw samen met de beste clubkampioen (winnaar van Supermatch) deel aan het dubbelspel in het hoofdtoernooi en Griekspoor heeft na overleg met bondscoach Siemerink een wildcard ontvangen.  Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl