Gael Monfils vliegt voorbij Ernests Gulbis

09 Februari 2016
Gael Monfils vliegt voorbij Ernests Gulbis

Gaël Monfils had geen acrobatische capriolen nodig, maar hij bereikte wel de tweede ronde van de 43e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament. De als vijfde geplaatste Fransman had aan twee breaks voldoende om de Let Ernests Gulbis met tweemaal 6-4 te verslaan.

Monfils: ,,Het is fijn om weer terug te zijn in Rotterdam. Speciaal voor de toeschouwers droeg ik een oranje shirt. Het ging goed tegen Gulbis, die een goede service en een sterke backhand heeft. Ik kon zijn forehand goed onder druk houden en dat heeft de doorslag gegeven”

Monfils speelt woensdag de tweede avondpartij tegen het Kroatische talent Borna Coric, die in de openingsronde Thiemo de Bakker versloeg.

Robredo 
Tommy Robredo (33) maakte na zes jaar weer zijn opwachting op het ABN AMRO World Tennis Tournament, maar de voormalige nummer vijf van de wereld bleef bij zijn rentree in Rotterdam Ahoy met lege handen achter. In de laatste partij van de avond ging de Spaanse routinier  in drie sets onderuit tegen de Martin Klizan: 6-2, 6-7, 6-3. In de tweede ronde ontmoet de 26-jarige Slowaak de Cyprioot Marcos Baghdatis, die dinsdag won van David Goffin: 6-1 5-7 7-6(5).

Bekijk HIER de hoogtepunten van de wedstrijd.Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl