Evans Maripa ontvangt wildcard voor Wheelchair Tournament

18 Januari 2016
Evans Maripa ontvangt wildcard voor Wheelchair Tournament

De 25-jarige Zuid-Afrikaan Evans Maripa heeft van toernooidirecteur Esther Vergeer een wildcard ontvangen en completeert daarmee het spelersveld. Maripa staat momenteel 16e op de ITF Wheelchair Rankings en debuteert in Rotterdam.

“Maripa is een speler met veel talent, maar zal nu door middel van deelname aan meer toernooien ervaring moeten opdoen om zich te kunnen meten met de absolute wereldtop. Wij dragen met een wildcard voor het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament graag bij in de ontwikkeling van de talentvolle Zuid-Afrikaan. Voor Evans een unieke kans om in het sterke spelersveld te laten zien wat hij in huis heeft. Een absolute uitdaging, aangezien de gehele top 10 van de wereld aanwezig is”, aldus Esther Vergeer.

De deelname van Evans aan het toernooi laat ook maar weer eens zien dat rolstoeltennis zich steeds verder ontwikkeld en wereldwijd meer spreiding krijgt.

Het 8e ABN AMRO World Wheelchair Tennis vindt plaats van 9 t/m 13 februari 2016 plaats in Ahoy Rotterdam.Terug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl