Clubkampioenen maken kans op Super Match op ABN AMRO World Tennis Tournament

21 Januari 2016
Clubkampioenen maken kans op Super Match op ABN AMRO World Tennis Tournament

Van 8 t/m 14 februari 2016 vindt de 43e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament  plaats in Ahoy Rotterdam. Niet alleen wereldtoppers als Roger Federer, Marin Cilic en Nick Kyrgios geven acte de présence in Rotterdam, tennistalenten die dromen van het centre court van Ahoy maken ook kans om deel te nemen aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zaterdag 23 en zondag 24 januari strijden 128 clubkampioenen in Rotterdam om een wildcard om samen met Jesse Huta Galung deel te nemen aan het dubbeltoernooi.

De eerste horde voor clubkampioenen die dromen van deelname aan het ABN AMRO World Tennis Tournament is komend weekend bij s.v. Victoria in Rotterdam. In totaal komen hier 128 clubkampioenen uit het hele land in actie. Na dit weekend blijven er 8 kampioenen over die op vrijdag 5 februari de kwartfinales spelen. De halve finales en finale vinden een dag later, zaterdag 6 februari, plaats in Ahoy Rotterdam.

Super Match is onderdeel van het Partner van de Toekomst programma van ABN AMRO. In 2015 stond Rotterdammer Glenn Smits naast Jesse Huta Galung op het centre court van Ahoy Rotterdam. Smits speelde zijn Super Match tegen Nestor Zimonjic & Aisam-Ul-Hag Qureshi (6-1 6-3). Voor Smits kwam een droom uit. Ook was hij de hele week in Ahoy de trainingspartner van vele wereldtoppers. 

Loting en speelschema
Meer informatie is te vinden op de website www.abnamrowtt.nl/supermatchTerug naar overzicht
Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl