Veelgestelde vragen

Vraag: Hoe laat mag ik Ahoy in?
Antwoord: Dit zal nog nader bepaald worden aan de hand van de nieuwe richtlijnen waar het toernooi zich op dat moment aan moet houden. Afgelopen editie was je met een dagsessiekaart voor de middagwedstrijden op maandag tot en met vrijdag welkom vanaf 10.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Met een avondsessiekaart was je op maandag tot en met zaterdag welkom vanaf 17.00 uur.

Vraag: Mag ik fotograferen tijdens het toernooi?
Antwoord: Het is conform de richtlijnen van Ahoy niet toegestaan om tijdens evenementen te fotograferen. In de praktijk blijkt dat, zeker met de mobiele telefoons met camera, handhaving van deze regel lastig is. Als richtlijn hanteren wij daarom dat gebruik van professionele apparatuur niet is toegestaan. Een van de kenmerken voor een camera die niet wordt toegestaan is bijvoorbeeld of de lens afschroefbaar is.

Vraag: Kan ik promotiemateriaal van het toernooi ontvangen?
Antwoord: Tijdens het toernooi worden programmaboeken van het ABN AMRO World Tennis Tournament verkocht. Posters en flyers zijn beschikbaar zo lang de voorraad strekt.

Vraag: Hoe kan ik een handtekening krijgen of op de foto met mijn tennisidool?
Antwoord: Komende editie is dit helaas niet mogelijk vanwege COVID-19. Spelers moeten in een 'bubbel' blijven en kunnen daarom niet op de foto gaan met mensen die niet in de bubbel zitten. 

Vraag: Hoe weet ik welke speler wanneer speelt tijdens het toernooi?
Antwoord: De loting voor het hoofdtoernooi vindt plaats voorafgaand aan het toernooi. Daarna wordt er per dag een programma gemaakt door de toernooidirecteur en de ATP. Het programma voor de volgende dag staat steeds rond 18.00 uur op deze website.

Vraag: Is mijn ticket geldig voor de hele dag of voor één wedstrijd?
Antwoord: Op maandag tot en met zaterdag worden er tickets verkocht voor de dagsessie en de avondsessie. Een sessie bestaat, mits er geen onvoorziene omstandigheden zijn, altijd uit tenminste twee wedstrijden. De dagsessie begint om 11.00 uur (zaterdag 14.00 uur) en duurt (afhankelijk van het verloop van de wedstrijden) tot ongeveer 17.00 uur, de avondsessie begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 00.00 uur (afhankelijk van het verloop van de wedstrijden). Indien u naar twee sessies op één dag wilt zult u derhalve twee tickets moeten kopen. Met uw ticket voor zondag heeft u toegang tot de dubbel- en enkelspelfinale.

Vraag: Kan ik komen werken of stage lopen tijdens het toernooi?
Antwoord: Rotterdam Ahoy heeft regelmatig vacatures en/of stageplaatsen. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling HR van Ahoy (e-mailadres: werken@ahoy.nl). Voor het toernooi zelf worden geen medewerkers of stagiairs aangenomen.

Vraag: Kan ik voor het uitvoeren van een onderzoek (financiële) gegevens over het toernooi ontvangen of kan iemand van het toernooi mij hierover te woord staan?
Antwoord: Dit is helaas niet mogelijk. Alle informatie die openbaar is, vindt u op deze website.

Vraag: Kan ik voor mijn cluborgaan een interview afnemen en/of foto’s nemen van een speler of een persaccreditatie regelen?
Antwoord: Dit is helaas niet mogelijk. Persaccreditaties zijn er uitsluitend voor de professionele media.

Vraag: Ik heb tickets voor het toernooi gewonnen. Wanneer kan ik die ontvangen?
Antwoord: Gewonnen tickets worden ongeveer twee weken vóór het toernooi naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd.

Vraag: Ik heb tickets gekocht voor het toernooi maar nog niet ontvangen. Wanneer krijg ik de kaarten? 
Antwoord: De tickets worden 24 uur voor aanvang van het evenement verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. 

Vraag: Mijn zoon/dochter wil graag ballenjongen/meisje worden. Wat moet zij hiervoor doen?
Antwoord: Ballenkinderen kunnen zich tot 9 december aanmelden voor onze selectiedag via het inschrijfformulier.

Vraag: Op welke data is het toernooi in 2022 en wanneer kan ik kaarten aanschaffen hiervoor? 
Antwoord: De 49e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt plaats van 5 t/m 13 februari 2022. Vanaf vrijdag 5 maart 2021 gaat de kaartverkoop van start, om 10:00 uur.

Vraag: Ik had al kaarten voor de 2021 editie gekocht, waar geen publiek bij kon zijn uiteindelijk. Wat gebeurt er nu met mijn ticket?
Antwoord: Zoals eerder gecommuniceerd worden de gekochte tickets voor 2021 doorgeschoven naar de 2022 editie. We zullen tezijnertijd contact met je opnemen via email om je nadere informatie toe te sturen. 

Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl