Veelgestelde vragen

KAARTEN VOOR 2022

Als ik al kaarten had voor 2021 of 2022, kom ik dan als eerste in aanmerking?

Mensen die al kaarten hebben, of het nu doorgeschoven kaarten van 2021 of kaarten voor 2022 zijn, komen als eerste in aanmerking. Zij ontvangen in het weekend van 30 januari een mail met de vraag of zij de kaarten willen gebruiken of liever doorschuiven naar 2023.

Op basis van de reacties gaan we kijken of er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Zo niet gaan we loten om te bepalen wie er wel kaarten voor dit jaar krijgt of wie er kaarten voor volgend jaar krijgt.

Ik heb een refund aangevraagd, kom ik dan in aanmerking?

Nee. Als het refund proces eenmaal in gang is gezet, kunnen we dit niet meer omdraaien. We begrijpen dat dit vervelend is, maar doordat het zo onverwacht gewijzigd is, kunnen we dit niet terugdraaien.

Hoe werkt het als ik al kaarten heb?

Als je al kaarten hebt, hoef je eigenlijk niets te doen. Je krijgt dan een mail met informatie hoe het proces werkt. Als je wordt ingeloot krijg je kaarten voor 2022, als je wordt uitgeloot krijg je kaarten voor 2023.

Komt er nog kaartverkoop voor 2022?

Ja. Als we weten hoeveel kaarten er beschikbaar zijn nadat we contact hebben gehad met de bestaande kaarthouders, bieden we deze aan via onze ticketpagina. https://www.abnamrowtt.nl/kaartverkoop

Ik zie kaarten op een andere site, kan dat?

Nee. Er is op dit moment geen kaartverkoop. Wij verkopen alleen kaarten via CM.com, onze officiële ticketpartner. Als je ze ergens anders koopt, heb je kans dat je teveel betaalt, of dat de kaarten niet geldig zijn.

Als ik al kaarten had, zit ik dan op dezelfde plek?

We delen iedereen zoveel mogelijk in op de rang waarvoor je een ticket gekocht hebt. Wel is het zo dat we door de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen dat je op de plaats zit die je eerder gereserveerd hebt. Als je een courtside ticket hebt gekocht zou het bijvoorbeeld kunnen dat je op de 1e ring moet zitten en andersom is ook mogelijk. Helaas kunnen we hiervoor geen refund doen voor het eventuele verschil in kaartprijs.

Ik heb geen mail ontvangen om tickets door te schuiven?

In sommige gevallen hebben wij niet het juiste mailadres geregistreerd staan (dat kan bijvoorbeeld zijn gewijzigd). In dat geval verzoeken wij om een mail te sturen aan info@abnamrowtt.nl, met daarin de naam, foto of print van de tickets en het juiste mailadres en mobiele nummer. Dan kunnen we het nog in orde maken.

Ik heb tickets voor het toernooi gewonnen. Wanneer kan ik die ontvangen?

Vanwege de beperkte capaciteit geven we voorrang aan mensen die tickets hebben gekocht. Tickets voor winacties worden vanuit het toernooi niet verstrekt. Mensen die elders een ticket hebben gewonnen, moeten contact opnemen met de partij in kwestie.

TOEGANG EN VERBLIJF IN ROTTERDAM AHOY

Wat moet ik doen om Rotterdam Ahoy binnen te kunnen?

Naast een geldig toegangsbewijs, controleren wij op het Corona Toegangsbewijs (vaccinatie, test of herstelbewijs). Alle informatie hierover is te vinden op: https://coronacheck.nl/nl/

Kunnen we bij elkaar zitten?

De zitplaatsen zijn op 1,5 meter afstand van elkaar ingedeeld. Als gezin of gezelschap staan we echter toe dat jullie naast elkaar gaan zitten.

Welke wedstrijden kan ik wel en niet bezoeken?

Tijdens de dagsessies (tussen 11.00 en 18.00 uur) kunnen bezoekers alle wedstrijden op centre court zien. Wedstrijden op Court 1 zijn niet te bezoeken. Het is zo dat we om 18.00 uur Centre Court vrij moeten maken voor de avondsessie. Het kan dan gebeuren dat we je vragen om de zaal te verlaten.

Tijdens de avondsessie (tussen 19.30 en 22.00 uur) kunnen bezoekers alleen de eerste wedstrijd op centre court (die om 19.30 uur begint) kijken. Na deze wedstrijd moet het bezoek Rotterdam Ahoy verlaten.

Een compleet overzicht van de wedstrijden die wel en niet voor publiek te bezoeken zijn is te vinden op:

https://www.abnamrowtt.nl/programma-scores/programma

Hoe laat mag ik Ahoy in?

De deuren van de Arena gaan open op de volgende tijden:
Dagsessiekaart op maandag t/m vrijdag: vanaf 10.00 uur (wedstrijd start om 11:00)
Dagsessiekaart op zaterdag: vanaf 12.00 uur (start wedstrijd 13:00)
Avondsessiekaart maandag t/m zaterdag: vanaf 18.30 uur (wedstrijd start om 19:30). 
Finaledag kaart: deuren open om 12:00 uur (wedstrijd start om 12:45).

Wat is er allemaal te doen in Rotterdam Ahoy?

Omdat het de bedoeling is dat bezoekers zoveel mogelijk op hun plek blijven, zijn er geen shops met tenniskleding en zijn ook Shops & Bites en Sportsplaza er dit jaar niet. De wedstrijden en trainingen in de andere hal zijn ook niet te bezoeken. Wel verkopen we eten en drinken via de cateringpunten.

Kan ik trainingen bezoeken?

Trainingen zijn niet te bezoeken, omdat de bezoekers een vaste gereserveerde plaats hebben en niet door het gebouw kunnen lopen.

Kan ik kwalificatiewedstrijden bezoeken?

Nee. Het is dit jaar niet mogelijk om de wedstrijden van het kwalificatietoernooi te bezoeken.

Mag ik fotograferen tijdens het toernooi?

Het is conform de richtlijnen van Ahoy niet toegestaan om tijdens evenementen te fotograferen. In de praktijk blijkt dat, zeker met de mobiele telefoons met camera, handhaving van deze regel lastig is. Als richtlijn hanteren wij daarom dat gebruik van professionele apparatuur niet is toegestaan. Een van de kenmerken voor een camera die niet wordt toegestaan is bijvoorbeeld of de lens afschroefbaar is.

Hoe kan ik een handtekening krijgen of op de foto met mijn tennisidool?

Komende editie is dit helaas niet mogelijk vanwege COVID-19. Spelers moeten in een 'bubbel' blijven en kunnen daarom niet op de foto gaan met mensen die niet in de bubbel zitten.

Hoe weet ik welke speler wanneer speelt tijdens het toernooi?

De loting voor het hoofdtoernooi vindt plaats voorafgaand aan het toernooi. Daarna wordt er per dag een programma gemaakt door de toernooidirecteur en de ATP. Het programma voor de volgende dag staat steeds rond 18.00 uur op deze website.

ALGEMENE VRAGEN

Kan ik komen werken of stage lopen tijdens het toernooi?

Rotterdam Ahoy heeft regelmatig vacatures en/of stageplaatsen. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling HR van Ahoy (e-mailadres: werken@ahoy.nl). Voor het toernooi zelf worden geen medewerkers of stagiairs aangenomen.

Kan ik voor het uitvoeren van een onderzoek (financiële) gegevens over het toernooi ontvangen of kan iemand van het toernooi mij hierover te woord staan?

Dit is helaas niet mogelijk. Alle informatie die openbaar is, vindt u op deze website.

Kan ik voor mijn cluborgaan een interview afnemen en/of foto’s nemen van een speler of een persaccreditatie regelen?

Dit is helaas niet mogelijk. Persaccreditaties zijn er uitsluitend voor de professionele media.

Mijn zoon/dochter wil graag ballenjongen/meisje worden. Wat moet zij hiervoor doen?

Alle ballenkinderen zijn reeds geselecteerd, dit is niet meer mogelijk.

Op welke data is het toernooi in 2023 en wanneer kan ik kaarten aanschaffen hiervoor?

De 50e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt plaats van 4 t/m 12 februari 2023. We kondigen nog aan wanneer de kaartverkoop van start gaat: hou onze nieuwsbrief en social media goed in de gaten.

 

Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2022 Ahoy - www.ahoy.nl