#NextGen Day

Bezoek het ABN AMRO World Tennis Tournament 2022 met uw leerlingen of studenten!

Speciaal voor middelbare scholieren en studenten is het op donderdag 10 februari 2022 #NextGen Day. Aanvullend op het kijken naar de tennistoppers op het centre court van Rotterdam Ahoy, bieden we die dag een speciaal vakinhoudelijk- of sportief programma. Bovendien bezoeken leerlingen van (sport)klassen op middelbare scholen en studenten van MBO, HBO of WO (sport)opleidingen het grootste tennistoernooi van Nederland met een fikse korting. 

Bestel uw Kaarten!

 

Vakinhoudelijk programma

 

Binnen het vakinhoudelijke programma ontvangen de studenten een presentatie van een erkend sportexpert over het ABN AMRO World Tennis Tournament specifiek en sportmarketing in het algemeen. De spreker is op dit moment nog niet bekend, maar tijdens eerdere edities verzorgden aansprekende sportmarketing en evenementenprofessionals als Sietse Bakker (Eurovisie Songfestival), Jan de Jong (Voormalig directeur Feyenoord Rotterdam en NOS), Anita Elberse (hoogleraar Harvard Business School) en Iwan Spekenbrink (CEO van Team Sunweb) een presentatie tijdens #NextGen Day. 

Hierna krijgen de studenten een rondleiding achter de schermen waarbij zij inzicht krijgen in wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een groots sportevenement als het ABN AMRO World Tennis Tournament. Het gehele vakinhoudelijke programma bedraagt circa 45 tot 60 minuten.

11.30 uur    NextGen presentatie
Hierna          Backstage rondleiding achter de schermen

 

Sportief programma 

Een tweede optie is om op #NextGen Day te kiezen voor een sportieve invulling van het programma. De academie van de Nederlandse toptrainer Sven Groeneveld, voormalig coach van o.a. Esther Vergeer en Maria Sharapova, biedt vanuit de Groeneveld & Laurense Tennis Academy een groepsclinic van 45 minuten aan op een van de tennisbanen van het toernooi. Indien de tijden voor de donderdag volgeboekt zijn, wordt het sportieve programma ook op andere dagen aangeboden. Hierover wordt contact opgenomen.

 

Wat is #NextGen Day?

- Speciaal voor leerlingen van middelbare sportklassen, MBO, HBO of WO-sportopleidingen 
- Groepsgrootte van minimaal 20 leerlingen / studenten + begeleiders per groep (aanmelden met meerdere groepen is mogelijk) 
- Kosten per kaart slechts € 20,- (normaal tarief € 43,50 incl. servicekosten) per persoon (incl. BTW en reserveringskosten) 
- Naast tribune tickets om de wedstrijden op het centre court te kijken, de keuze uit het vakinhoudelijke of sportieve programma

 

Dagprogramma #NextGen Day:

Vanaf 10.00 uur - Welkom in Rotterdam Ahoy 
11.00 uur - Start eerste wedstrijden op het centre court 
Tussen 10.00 - 18.00 uur - Vakinhoudelijk of sportief programma (45 minuten) 
Tussen 10.00 - 18.00 uur - Wedstrijden bekijken op centre court 
18.00 uur - Einde van het programma

 

Bestel Kaarten voor #NextGen Day!

Neem voor meer informatie contact op via info@abnamrowtt.nl

 

LET OP: 
Er is slechts een beperkt aantal tickets voor studenten beschikbaar. De kaarten kunnen alleen door middelbare scholen, MBO, HBO of WO-opleidingen worden aangeschaft. Zolang de voorraad strekt en de Kassa van Rotterdam Ahoy behoudt het recht om aanvragen te weigeren. Pas na betaling van de factuur is de reservering definitief. Betaalde kaarten kunnen niet worden gerestitueerd. De kaarten kunnen op donderdag 10 februari 2022 bij de Kassa van Ahoy op vertoon van de reserveringsbevestiging worden verkregen.

Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl