Acties

Het ABN AMRO World Tennis Tournament gaat op een bijzondere wijze plaatsvinden. Met minder fans op de tribunes dan anders, maar nog altijd met toptennis en een sterk en breed deelnemersveld en unieke tennisbelevenis online en op tv.

Ook het wheelchairtoernooi wordt als vanouds georganiseerd, dit keer van donderdag tot en met zondag, dat is goed te volgen via onze website en social media.

Beleef het ABN AMRO WTT vanuit huis

Je volgt alle wedstrijden natuurlijk live op TV, maar ook ontwikkelen we online acties om ervoor te zorgen dat je het toernooi dit jaar op unieke wijze beleeft. Van toernooiambassadeur Jan Kooijman backstage, de laatste nieuwtjes in je inbox tot fun winacties en een online photobooth: we doen er alles aan zodat jij het toernooi van dichtbij meemaakt. Klik hieronder op de Checklist voor alle acties, ga meteen op de foto in de Online Photobooth of test jouw tennis kennis!

Maak kans op prijzen in jouw Checklist


Online Photobooth


Tennis Quiz
 

Second Screen
 

Mis niets van het ABN AMRO WTT online

Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram en zorg dat je helemaal niets mist van deze bijzondere editie.

Sitemap | Disclaimer | Privacy & Cookies | Copyright 2021 Ahoy - www.ahoy.nl