Veelgestelde vragen

Vraag: Hoe laat mag ik Ahoy in?
Antwoord: U mag een uur voordat de wedstrijden beginnen naar binnen.

Vraag: Kan ik promotiemateriaal van het toernooi ontvangen?
Antwoord: Tijdens het toernooi worden programmaboeken van het ABN AMRO World Tennis Tournament verkocht. Op Tennis Plaza is het tevens mogelijk een grote tennisbal te kopen. Posters en flyers zijn beschikbaar zo lang de voorraad strekt.

Vraag: Hoe kan ik een handtekening krijgen of op de foto met mijn tennisidool?
Antwoord: Tijdens het toernooi vinden er verschillende activiteiten plaats met de spelers, met name op Tennis Plaza. Op dit soort momenten kunt u bepaalde verzoeken direct aan de betreffende spelers richten. Buiten deze momenten om is dit niet mogelijk. Ook heeft het geen zin de organisatie hierom te verzoeken.

Vraag: Hoe weet ik welke speler wanneer speelt tijdens het toernooi?
Antwoord: De loting voor het hoofdtoernooi is op zaterdag 8 februari 2014. Daarna wordt er per dag een programma gemaakt door de toernooidirecteur en de ATP. Het programma voor de volgende dag staat steeds rond 19.00 uur op deze website.

Vraag: Is mijn ticket geldig voor de hele dag of voor één wedstrijd?
Antwoord: Op maandag tot en met zaterdag worden er tickets verkocht voor de dagsessie en de avondsessie. Een sessie bestaat, mits er geen onvoorziene omstandigheden zijn, altijd uit tenminste twee wedstrijden. De dagsessie begint om 11.00 uur (zaterdag 14.00 uur) en duurt (afhankelijk van het verloop van de wedstrijden) tot ongeveer 17.00 uur, de avondsessie begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 00.00 uur (afhankelijk van het verloop van de wedstrijden). Indien u naar twee sessies op één dag wilt zult u derhalve twee tickets moeten kopen. Met uw ticket voor zondag heeft u toegang tot de dubbel- en enkelspelfinale.

Vraag: Kan ik komen werken of stage lopen tijdens het toernooi?
Antwoord: Ahoy heeft regelmatig vacatures en/of stageplaatsen. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling P&O van Ahoy (e-mailadres: werken@ahoy.nl). Voor het toernooi zelf worden geen medewerkers of stagiairs aangenomen.

Vraag: Kan ik voor het uitvoeren van een onderzoek (financiële) gegevens over het toernooi ontvangen of kan iemand van het toernooi mij hierover te woord staan?
Antwoord: Dit is helaas niet mogelijk. Alle informatie die openbaar is, vindt u op deze website.

Vraag: Kan ik voor mijn cluborgaan een interview afnemen en/of foto’s nemen van een speler of een persaccreditatie regelen?
Antwoord: Dit is helaas niet mogelijk. Persaccreditaties zijn er uitsluitend voor de professionele media.

Vraag: Ik heb tickets voor het toernooi gewonnen. Wanneer kan ik die ontvangen?
Antwoord: Gewonnen tickets worden ongeveer twee weken vóór het toernooi naar het door u opgegeven adres gestuurd.

Vraag: Mijn zoon/dochter wil graag ballenjongen/meisje worden. Wat moet zij hiervoor doen?
Antwoord: Ballenkinderen kunnen zich tot 30 november aanmelden voor onze selectiedag via het inschrijfformulier.